Welkom bij het “Kapelse”
steunpunt vrijwilligers!

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zetten ons in voor iedereen die zich bezig houdt met vrijwilligerswerk. Wij zijn er voor de vrijwilligersorganisaties, mensen die vrijwilligerswerk doen en diegenen die belangstelling hebben voor vrijwilligerswerk. VrijwilligersKapelle is een samenwerking tussen Cederhof welzijn en de gemeente Kapelle. Vrijwilligers zijn altijd hard nodig om verenigingen, medewerkers in de zorg en andere sectoren te ondersteunen. Met ons cursus aanbod, praktische hulp en de vacaturebank willen wij vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties ondersteunen.

Contact

Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met Cederhof welzijn, wij helpen u graag verder!  

Bezoekadres en spreekuren: 

Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur, gebouw Buurtteam Kapelle, Bruelisstraat 107, Kapelle

Vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, Dorpscentrum de Wemel, Dorpsplein 1, Wemeldinge

Verder op afspraak of telefonisch: 0113-343474

Postadres

Cederhof, Cederlaan 9, 4421 BZ, Kapelle

www.cederhof.eu

 

 

"Kapelse" digitale vacaturebank

Het doel van de digitale vrijwilligersvacaturebank is om non-profit en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Kapelle, die op zoek zijn naar vrijwilligers, in de gelegenheid te stellen vacatures aan te bieden. Tevens kunnen vrijwilligers uit de gemeente Kapelle die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk zelf zoeken in het aanbod van de (lokale) organisaties.

VrijwilligersKapelle biedt de mogelijkheid voor een organisatie om vacatures te plaatsen en geeft vrijwilligers de kans te reageren op vacatures. Om vacatures te plaatsen moet de organisatie eerst aangemeld zijn op de site bij de digitale vacaturebank. De inloggegevens die u vervolgens ontvangt bieden toegang tot de vacaturebank. Alle informatie en de procedures staan in de handleiding. Deze wordt toegestuurd met de aanmelding. Na het aanmelden van uw organisatie kunt u vacatures plaatsen.

Vrijwilligers die zich inschrijven op de vacaturebank, kunnen gelijk reageren op vacatures.

Organisaties kunnen on-line vrijwilligers benaderen die hebben gereageerd op een vacature en andersom. Vrijwilliger en contactpersoon ontvangen de noodzakelijke gegevens per e-mail.

Cederhof welzijn biedt zo nodig uitleg en ondersteuning bij de inschrijving op de vacaturebank.

Meld u aan op de vrijwilligersvacaturebank en help de mensen in uw dorp!

 

Samenwerking

VrijwilligersKapelle is een samenwerking tussen de Gemeente Kapelle en Cederhof welzijn.